Ruten

 

3836.3 km

4 BORDERS

Crossed

3 MONTHS

Since Home

3836.3 km

Car

4000 m

Highest

-14'C

Coldest

49'C

Hottest

Kørsel i Spanien

At køre i Spanien er ikke noget problem hvis man er vant til de danske veje. Kørsel i Spanien er de fleste steder meget ligesom at køre herhjemme. Der er selvfølgelig forskel på hatighedsgrænserne, men ellers er det meget af det samme.

 

Ved bjerg kørsel som for eksempel på Tenerife eller Gran Canaria skal man lige vende sig til at der dyttes når man kører rundt om hjørnerne. Det gøres fordi vejene i bjergene er ret smalle og det an være svært at se modkørende trafikanter rundt om hjørnerne.

 

I Spanien kan du leje en bil ret billigt så det er let at komme rundt. Prøv eksempelvis BillejePris.dk hvis du vil se hvad billeje i Spanien koster. Det kan være godt at tjekke lejebilen for skader inden du kører fra udlejeren. Tag eventuelt billeder af bilen og få dokumenteret eventuelle skader på udlejningskontrakten - inden du kører fra biludlejeren.

 

GPS og navigation i Spanien

Når du kører rundt i Spanien kan det være godt at have et navigationssystem med. Enten lejer du et sammen med bilen ellers også kan du bruge Google Maps fra din telefon. Hvis du bruger Google Maps skal du dog være opmærksom på om du har mobildata i udlandet i dit mobilabonnement. Hvis du ikke har mobildata i udlandet kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvis du har behov for at skiftet til et selskab med mobildata i Spanien kan se hvilke mobilselskaber der tilbyder mobilabonnement i Spanien her.

 

Tag billeder af din tur

Når nu du er på roadtrip i Spanien, så husk at slå GPS til i din foto app. På den måde kan du se hvor dine billeder er taget, når du kommer hjem. Dette kan være et godt minde til eftertiden, når man husker tilbage på sine ture rundt omkring i verden. Det er nemlig ikke sikkert man lige kan huske hvor man tog et givent billede om 20 år. Derfor kan det være godt at billederne er GEO tagget, så du kan se den præcise placering billedet er taget fra. Måske kan det også være sjov for dine børn en gang i fremtiden at se hvilke steder du har besøgt.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved